Meeting & Events

Hotel The Peellaert **** - Adults only biedt u een ideale locatie om uw vergadering of evenement te organiseren, waarbij de rust en het authentieke kader zeker zullen bijdragen tot een ongeëvenaard succes. 

Het hotel beschikt over een historische vergaderzaal waar groepen tot 25 personen kunnen vergaderen. In nauw overleg met de organisator zorgen wij ervoor dat alles tot in de kleinste details verzorgd is. Alle benodigde voorzieningen én voortreffelijke catering zijn in het hotel aanwezig. 

De professionele medewerkers van Hotel The Peellaert leveren u alle ondersteuning die u nodig hebt bij het organiseren van uw uniek evenement. Wij kunnen u bijstaan met audiovisuele middelen zoals projectie, licht en geluid, en rekenen op de samenwerking van hoogstaande evenementenbureaus en impresariaten. 

Wij verzorgen uitsluitend residentiële vergaderingen.

Zoekt u een grotere locatie voor uw seminarie of evenement? Onze andere hotels binnen The Swan Hotel Collection hebben daarvoor de geschikte faciliteiten. Het aanpalende zusterhotel, Grand Hotel Casselbergh****, heeft een aanbod van zalen tot 250 personen, die u eveneens kunt gebruiken. Ook in ons vijfsterrenhotel Hotel Dukes’ Palace***** kunt u terecht voor grote evenementen of seminaries.