The Swan Hotel Collection

The Swan Hotel Collection is een Brugse hotelgroep die garant staat voor kwaliteit en authenticiteit. Ontdek hier onze andere hotels in Brugge. 

 

Hotel Dukes Palace*****

Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert

Hotel Dukes' Palace, voormalige residentie van de Bourgondische adel en het enige vijfsterrenhotel in Vlaanderen, is ideaal gelegen in het hart van de UNESCO Werelderfgoedstad Brugge.

Grand Hotel Casselbergh ****

Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert

Pal in het centrum van de stad bevindt zich dit fantastisch viersterrenhotel, dat een rijke historie geslaagd combineert met moderne luxe. Het hotel telt diverse vergaderzalen, een eigen parking en een romantische wellness.

Hotel Aragon****

Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert

Of u nu reist in koppel of met het hele gezin, dit viersterrenhotel in hartje Brugge biedt u een stijlvol en gezellig verblijf. Het hartelijk personeel en de gezellige hoteldecoratie zorgen ervoor dat u zich meteen thuis voelt.